Bakt fylt eple

  • 26.02.2016, 19:48


Bakt fylt eple
4 pers

Ta ut kjernen på 4 pink lady epler.

Lag en blanding av
2 ss smør,
2 ss melis 
1 ts kanel 
En liten neve opphakka nøtter. 
Ha fyllet i hullet etter kjernen. 
Smelt 3 ss smør med 1 ts kanel .
Ha epla i ildfast form og hell smørblandingen over. 
Strø over perlesukker. 
Bak i ovnen på 200 g i 25-30 min. 
Pisk krem og hakk opp en ny liten neve mandler. 
Server dette ved siden av eplet

Tanja 



2 Kommentarer














Irene

01.08.2016 kl.19:01

Jeg ser for meg at å lage dette med norske epler må være knallgodt! :-)
matfrabunnenfb.blogg.no

02.08.2016 kl.23:28

Absolutt Irene: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©