hits







Bakt fylt eple

  • 26.02.2016, 19:48


Bakt fylt eple
4 pers

Ta ut kjernen p 4 pink lady epler.

Lag en blanding av
2 ss smr,
2 ss melis 
1 ts kanel 
En liten neve opphakka ntter. 
Ha fyllet i hullet etter kjernen. 
Smelt 3 ss smr med 1 ts kanel .
Ha epla i ildfast form og hell smrblandingen over. 
Str over perlesukker. 
Bak i ovnen p 200 g i 25-30 min. 
Pisk krem og hakk opp en ny liten neve mandler. 
Server dette ved siden av eplet

Tanja 



2 Kommentarer














Irene

01.08.2016 kl.19:01

Jeg ser for meg at lage dette med norske epler m vre knallgodt! :-)
matfrabunnenfb.blogg.no

02.08.2016 kl.23:28

Absolutt Irene: )


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik