hits

Pasta carbonara



Pasta carbonara
6 personer
2 - 3 pk bacon
3 dl pamesan

Eggeblanding:
6 eggeplommer
6 ss rømme
6 ss fløte
Salt og pepper

1 pk spagetti

Stek 2-3 pk bacon
Riv opp 3 dl parmesan
Lag eggeblandingen
klipp ruccola og ha oppi. Kok en hel pk med spagetti.
Da den er ferdig kokt og silt av så sett gryta med spaghetti på lav varme på ovnen.
Vend inn baconet. Hell eggeblandingen over og rør rundt til alt er dekt.
Server evt med godt brød.

Velbekomme.

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

2 kommentarer
Tove Skei Skrove

Tove Skei Skrove

Hei. Går det bra å kutte ut rømmen her og erstatte med mere fløte? Eller blir det ikke like da?

Det kan du Tove Skei Skrove: )

Skriv en ny kommentar