Pasta carbonara

  • 29.02.2016, 13:19



Pasta carbonara
6 personer
2 - 3 pk bacon
3 dl pamesan

Eggeblanding:
6 eggeplommer
6 ss rømme
6 ss fløte
Salt og pepper

1 pk spagetti

Stek 2-3 pk bacon
Riv opp 3 dl parmesan
Lag eggeblandingen
klipp ruccola og ha oppi. Kok en hel pk med spagetti.
Da den er ferdig kokt og silt av så sett gryta med spaghetti på lav varme på ovnen.
Vend inn baconet. Hell eggeblandingen over og rør rundt til alt er dekt.
Server evt med godt brød.

Velbekomme.

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



2 Kommentarer














Tove Skei Skrove

12.07.2016 kl.22:54

Hei. Går det bra å kutte ut rømmen her og erstatte med mere fløte? Eller blir det ikke like da?
matfrabunnenfb.blogg.no

13.07.2016 kl.15:40

Det kan du Tove Skei Skrove: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©