Biff stroganoff


Biff stroganoff 
4-6 pers

Grovhakk 2 store løk og 1 paprika, og la dette surre i en kasserolle med litt smør.

Stek 700 gram ytrefilet på kort tid på sterk varme med ett dryss salt og pepper.
Bruk stavmikser på løken og paprikaen.
Tilsett 8 dl creme fraiche
3 dl fløte.
Ha nå i biffkjøtt.
Ha vann i stekepanna og kok ut krafta av biffen.
Tilsett sjyet i kasserollen.
Tilsett 2 ss soyasaus,
1 ss worchestersaus,
3 ss tomatpure og
3 ss kalvefond.
Smak til med evt salt og pepper.

Hvis du bruker ytrefilet holder det med 10-15 min koking. Men ved bruk av høyrygg bør den koke minst 1 time gjerne 2.
Serveres med hurtigris og aller helst jasminris om du har tid.

Velbekomme.

 

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg