Plukkflesk

  • 02.03.2016, 15:52

Plukk - FLESK ala Tanja

Lag en gul jevning av 100 gram smør og 1.5 dl mel. Spe med 1 liter melk. Salte og pepre etter egen smak. Tilsett 1/2 pose selvforvella eller kjøpt lapskausblanding. Stek 300 gram flesk og 2 skinnfrie pølser i biter. Tilsett dette i gryta. Kutt opp 5 ferdigkokte poteter og tilsett i gryta. La dette putre 2-3 min før servering. Velbekomme 😊



8 Kommentarer














Marie-Madelen Bekken

02.03.2016 kl.16:00

det så veldig godt ut!
matfrabunnenfb.blogg.no

02.03.2016 kl.17:57

Takk Marie:
Rachel

02.03.2016 kl.16:17

Hvordan får du jevningen gul?
matfrabunnenfb.blogg.no

02.03.2016 kl.16:49

Ikke gul som i gul. Mener bare at den ikke skal brunes. vanlig hvitsaus
Line

05.12.2016 kl.13:25

Hvordan får du dette til å bli mat fra bunnen??
matfrabunnenfb.blogg.no

05.12.2016 kl.13:49

De fleste lager ikke pølser nå til dags Line selv om jeg riktignok skal gjøre det snart :). Jeg anser dette nok fra bunnen etter standardene som er satt på facebookgruppen:)
Rita

15.06.2017 kl.22:08

Det er bare pølsene, og flesket, ellers er jo resten laget fra bunnen syntes jeg 😄Høres veldig god ut denne retten så den skal lages en dag😄Tusen takk for masse gode oppskrifter , har laget egen Tanja bok og skrevet inn det jeg skal lage😄😄
matfrabunnenfb.blogg.no

16.06.2017 kl.17:21

Så utrolig koselig å høre Rita: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©