Jegergryte med (elg)karbonadedeig av Tanja

  • 04.03.2016, 23:51


Jegergryte med (elg)karbonadedeig
4 pers ( tid ca 15-20 min)

Finn en middels stor kasserolle. 
Stek 150 g bacon i biter i gryta. 
Tilsett 4-600 g karbonadedeig og steik med ett dryss salt og pepper. 
Hell på 4 dl vann 
og tilsett 3 opphakka charlottløk, 1/ 2 purre i skiver og en opphakka paprika. 
Tisett nå 15 skiver fløtemysost og 2 kjøttbuljong. 
Ha så oppi 3 dl fløte, 
1 ss soyasaus 
1 1/2 ts timian. 
Til slutt rør inn 2 ss creme fraiche. 
Smak om du ønsker mer salt og pepper. 
Serveres med poteter, potetmos eller ris



1 Kommentar














Trine

26.11.2016 kl.01:38

Kan løken i denne gryta stekes for seg selv og så eventuelt stavmikses før den taes oppi? (Kamuflasje med tanke på barn som ikke liker løk 😂)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©