hits

Jegergryte med (elg)karbonadedeig av Tanja


Jegergryte med (elg)karbonadedeig
4 pers ( tid ca 15-20 min)

Finn en middels stor kasserolle. 
Stek 150 g bacon i biter i gryta. 
Tilsett 4-600 g karbonadedeig og steik med ett dryss salt og pepper. 
Hell på 4 dl vann 
og tilsett 3 opphakka charlottløk, 1/ 2 purre i skiver og en opphakka paprika. 
Tisett nå 15 skiver fløtemysost og 2 kjøttbuljong. 
Ha så oppi 3 dl fløte, 
1 ss soyasaus 
1 1/2 ts timian. 
Til slutt rør inn 2 ss creme fraiche. 
Smak om du ønsker mer salt og pepper. 
Serveres med poteter, potetmos eller ris

Én kommentar

Kan løken i denne gryta stekes for seg selv og så eventuelt stavmikses før den taes oppi? (Kamuflasje med tanke på barn som ikke liker løk 😂)

Skriv en ny kommentar