Klementinmarinert kylling med klementin/mandarin saus og tilbehør

  • 05.03.2016, 17:37


Enkel klementinmarinert kylling med klementin/mandarin saus og tilbehør
1 stor stangekylling gnis inn med smør.

Skvis over to clementiner og krydre med salt pepper og estragon.

Stek midt i ovnen på 180 grader i ca en time

eller til den har kjernetemperatur på 65 grader.

Saus: smelt en boks mandarin/ananasost med

3 dl fløte i en kjele.

La småputre litt. Tilsett 

1 ts estragon. 
Smakt til med salt og pepper
Salat: isbergsalat med revet gulrot og rple.

Ha litt clementinsaft over.
Serveres med ris.

Velbekomme



2 Kommentarer














Ingrid

05.03.2016 kl.18:24

Hvem har laget denne retten?
matfrabunnenfb.blogg.no

05.03.2016 kl.18:33

Ingrid:
Det er Tanja :)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©