hits

Kjøttrull med brie og purre av Tanja

Kjøttrull med brie og purre av Tanja


Legg gladpack på benken.

Ta 600 gram karbonadedeig og kna den utover i rektangel.

Legg to lag med brie på den lange siden 10 cm fra nærmest deg selv

og 1/2 purre i skiver og rødløk.

Krydre med salt og pepper evt annet krydder.

Rull med gladpacken bort fra deg selv.

Tett kantene. Fjern gladpack og legg i ildfast form.

Krydre med mer salt og pepper oppå.

Ha litt smør i forma. I ovnen på 200 grader i 45 min.

Saus :

varm opp

3 dl fløte og 100 gram brie ( fjern utsiden av brien).

La brien smelte inn.

Smak til med så mye salt og pepper som du ønsker.
Tilbehør :

salat med spesielt drue er godt til pga sødmen. Gjerne med søt gul paprika. Ris er godt til.
Velbekomme

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar