Kjøttrull med brie og purre av Tanja

  • 06.03.2016, 13:45

Kjøttrull med brie og purre av Tanja


Legg gladpack på benken.

Ta 600 gram karbonadedeig og kna den utover i rektangel.

Legg to lag med brie på den lange siden 10 cm fra nærmest deg selv

og 1/2 purre i skiver og rødløk.

Krydre med salt og pepper evt annet krydder.

Rull med gladpacken bort fra deg selv.

Tett kantene. Fjern gladpack og legg i ildfast form.

Krydre med mer salt og pepper oppå.

Ha litt smør i forma. I ovnen på 200 grader i 45 min.

Saus :

varm opp

3 dl fløte og 100 gram brie ( fjern utsiden av brien).

La brien smelte inn.

Smak til med så mye salt og pepper som du ønsker.
Tilbehør :

salat med spesielt drue er godt til pga sødmen. Gjerne med søt gul paprika. Ris er godt til.
Velbekomme



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©