Pommes noisette

9 små/mellomstore poteter
1 dl fløte
50 gram smør
1/2-1 dl melk
1 egg
Mel
Panko/ tørre brødsmuler
Salt og pepper etter smak

Tips: hvitløk og parmesan for mer smak.

Kok potetene mør ( ca 22-25 min)
Stamp de med smøret.

Tilsett væsken og stamp videre. Avkjøl.

Rør inn egg. Form i små rundinger. Dypp i egg, så hvetemel, så egg igjen og så panko.

Det er fint å bruke to teskjeer å dytte rundt med. Varm opp olje i en stekepanne. Dytt de rundt på stekepannen 1-2 min til de er gylne og crispy.

La renne av på kjøkkenpapir.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

8 kommentarer

Siste innlegg