hits







Pommes noisette

  • 07.03.2016, 18:51

Pommes noisette

9 sm/mellomstore poteter
1 dl flte
50 gram smr
1/2-1 dl melk
1 egg
Mel
Panko/ trre brdsmuler
Salt og pepper etter smak


Tips: hvitlk og parmesan for mer smak.


Kok potetene mr ( ca 22-25 min)
Stamp de med smret.

Tilsett vsken og stamp videre. Avkjl.

Rr inn egg. Form i sm rundinger. Dypp i egg, s hvetemel, s egg igjen og s panko.

Det er fint bruke to teskjeer dytte rundt med. Varm opp olje i en stekepanne. Dytt de rundt p stekepannen 1-2 min til de er gylne og crispy.

La renne av p kjkkenpapir.

             Tanja 



8 Kommentarer














Birgit Pauline Tveiten

07.03.2016 kl.19:09

Nam nam. Dette har jeg ventet p! :)
matfrabunnenfb.blogg.no

08.03.2016 kl.11:57

Herlig Birgit Pauline Tveiten:)
bpt952

07.03.2016 kl.19:17

Herlig! Denne har jeg ventet p!
matfrabunnenfb.blogg.no

08.03.2016 kl.11:57

S bra bpt952: )
Katrin

31.10.2016 kl.21:37

Hei. Hadde potetstappe til middag i dag, og har litt rester igjen. Og vil lage noisette tio tilbehr i morgen. Men jeg hadde ikke egg oppi selve stappa i dag, kan eg ta det oppi nr stappa er kaldt?🙈

Og hvor mye olje skal jeg ha oppi stekepannen? :) takker for svar:)
matfrabunnenfb.blogg.no

01.11.2016 kl.13:40

Ja det kan du Katrin: ). Ca 2 cm hyt med olje

24.06.2017 kl.00:04

Kan man lage en del og fryse til senere?
matfrabunnenfb.blogg.no

26.06.2017 kl.20:04

Det har jeg ikke prvd Anonym:)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik