hits

Løkringer

Løkringer:

Tempurarøre:

200 g hvetemel,

1 klype salt,

4 stk eggeplomme,

4 dl iskald øl/farris/ vann

3 ss soyaolje.

Visp dette sammen.

Stivpisk 4 eggehviter og vend dette forsiktig i.

La stå noen minutter.
Skjær løk i ringer. Dypp i mel og så tempurarøre. Friteres til de er gylne. (2-3 minutter).

              Tanja

10 kommentarer

Hvilken øl bruker du?

Du kan bruke den du liker best Tone madelen: )

Hva er best å bruke? Vann, øl eller farris?

Kors friters de? Har ikkje frtyrgryre

marit: du fritere i en vanlig panne med olje. Men pass på:)

Er denne grei til scampi og kylling også?

Ja åse: ) Tørk godt av. Dypp evt i litt mel før røre

Skjærer du veldig tynne ringer ?

Ikke veldig Anonym: ) Har begynt å trippeldippe for da blir de best

Skriv en ny kommentar