Løkringer

  • 08.03.2016, 08:11

Løkringer:

Tempurarøre:

200 g hvetemel,

1 klype salt,

4 stk eggeplomme,

4 dl iskald øl/farris/ vann

3 ss soyaolje.

Visp dette sammen.

Stivpisk 4 eggehviter og vend dette forsiktig i.

La stå noen minutter.
Skjær løk i ringer. Dypp i mel og så tempurarøre. Friteres til de er gylne. (2-3 minutter).

              Tanja



10 Kommentarer














Tone madelen

08.03.2016 kl.08:26

Hvilken øl bruker du?
matfrabunnenfb.blogg.no

08.03.2016 kl.11:54

Du kan bruke den du liker best Tone madelen: )
Cecilie

08.03.2016 kl.15:21

Hva er best å bruke? Vann, øl eller farris?
matfrabunnenfb.blogg.no

08.03.2016 kl.15:28

Øl eller farris Cecilie:)
marit

08.03.2016 kl.23:36

Kors friters de? Har ikkje frtyrgryre
matfrabunnenfb.blogg.no

11.03.2016 kl.03:10

marit: du fritere i en vanlig panne med olje. Men pass på:)
åse

21.08.2016 kl.20:52

Er denne grei til scampi og kylling også?
matfrabunnenfb.blogg.no

21.08.2016 kl.22:49

Ja åse: ) Tørk godt av. Dypp evt i litt mel før røre

06.02.2017 kl.19:42

Skjærer du veldig tynne ringer ?
matfrabunnenfb.blogg.no

07.02.2017 kl.01:09

Ikke veldig Anonym: ) Har begynt å trippeldippe for da blir de best


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©