1/2 dl hel pepper
1/2 dl god cognac
2 dl fløte
1-2 ts dijonsennep
Smak til med salt og pepper
2 ss creme fraiche
Rist hel pepper på middels varme i tørr panne. Vend stadig panna. Vent på søtlig pepperaroma.
Tilsett cognac og la frese ca 20 -30 sekunder.
Tilsett så fløte, dijonsennep, salt, pepper og creme fraiche. .Sil bort pepperkorn om ønskelig.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Finnes det et alternativ til cognac? Har aldri slikt i hus, vi…
Så veldig godt ut, altså 😊
Det vil ikke bli dey samme men har hatt kikkoman i en gang. Ble godt men ikke like godt Linda: )
Takk… Får driste meg på polet, da 😂
Har veldig lyst til å prøve denne sausen. Tror du jeg kan bruke baylis istedet ? 🙂
Det anbefaler jeg ikke Ann: )
Men du kan lage en variant ved å tilsette litt kikkoman
Det var synd! Tom for kikkoman også 🙈
Får prøve en annen gang 🙂