hits

Nanbrd

Nanbrd :
2 dl melk
2 ss sukker
1/2 pk gjr
1 ts salt
2 ts bakepulver
4 ss olivenolje
3 dl russisk/tyrkisk/gresk Youghurt
10 dl mel
1 ss garam masala


Varm opp melken til den er 37 g. Bland i gjr og sukker og la st slik i 10-15 min. Ha alt det andre i en bakebolle. Hell i gjrblandingen. Kjr med kjkkenmaskin. La heve en time. Ha godt med mel p bordet under utbaking. Del i leiver og kjevle de s de blir ca 1/2cm hy. Sett midt i ovnen p 275 g i 2-4 min. Nr de er gyldne snur du de og steker 2-4 min p andre siden. Serveres ferske og varme.

Velbekomme.

               Tanja

6 kommentarer

Hrtes og ser veldig gode ut:):)

Ingrid Alette Hodneland

Ingrid Alette Hodneland

Kjre Tanja, du imponerer meg stort med massevis av fantastiske oppskrifter p alt fra forretter til desserter og kaker.

Mtte bare skryte av deg,du er kjempe flink. Hilsen fra Ingrid

Tusen takk fineste deg Ingrid Alette Hodneland: )

Hei! Hva er garam masaia... hvor fpr man kjpt det?

Feks p kiwi Anonym: ). Hindu sitt merke

Skriv en ny kommentar