Fylt svinefilet

  • 17.03.2016, 18:12

Fylt svinefilet.
1 svinefilet ca 500-600 gram
1 hvit castello
10 cm purre.
Brun fileen på hard varme på alle sider. La den så hvile. Skjær ett snitt i midten ca 2/3 ned i kjøttet og fyll med castello og brie. 

Stek bacon halvstekt i en panne og legg over fileen. Sett i forvarmet ovn på 200 og stek i 25-30 minutter midt i ovnen. 
Tips: varier med div fyll du liker fra gang til gang.
Server med tilbehør du liker

              Tanja



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©