Appelsinchutney

Nå som appelsinene er så billig kan man lage mye godt med det. Idag har jeg tatt mål på en chutney jeg syns er nydelig til lam, kylling, svin og på ost og kjeks.

Appelsinchutney

2 appelsiner
1/2 rødløk
1/2 dl eddik 7 %
3 rørsukkerbiter (brunt sukker)
1 ts cayennepepper
0.5 ts chili
0.5 ts spisskummen
0.5 ts kanel

Skrell appelsinene og del i biter. Skrell løken og del i biter.  Ha dette i en gryte med eddiken. Tilsett sukker og krydder. La putre i 15 min. Avkjøl og ha i glass med lokk.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg