hits

Akevittsaus til lam/pinnekjtt

Akevittsaus til lam /pinnekjtt

1/2 dl hel svart pepper
2 topper akevitt
3 dl flte
1 ts sitron
1 ts dijonsennep 
Smak til med salt 
Rist pepperkorn p middels varme i trr panne. La pannen vre i stadig bevegelse. Nr det kommer en stlig lukt fra pepperet s hell p to topper med akevitt. Ha s i kremflte,sitron og dijonsennep. Smak til med salt. La putre 5 min. Sil bort pepperet fr servering.

6 kommentarer
Signe Torvund

Signe Torvund

Spennende nyhet.

Den vil jeg prve, men stusset litt p mengden akevitt-

2 topper akevitt- mener du 2 korker?

Gleder meg til smake😇

Korker ja. Beklager. Signe Torvund: ). Hper du vil like den ogs

Haha, jeg leste to kopper akevitt og tenkte at det ville bli et hiva liv under det mltidet! :P

Kan en bruke vanlig sennep?

Dijon er alltid anbefale i mat Anonym: )

Skriv en ny kommentar