Akevittsaus til lam /pinnekjøtt
1/2 dl hel svart pepper
2 topper akevitt
3 dl fløte
1 ts sitron
1 ts dijonsennep
Smak til med salt
Rist pepperkorn på middels varme i tørr panne. La pannen være i stadig bevegelse. Når det kommer en søtlig lukt fra pepperet så hell på to topper med akevitt. Ha så i kremfløte,sitron og dijonsennep. Smak til med salt. La putre 5 min. Sil bort pepperet før servering.
Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter
Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/
Spennende nyhet.
Den vil jeg prøve, men stusset litt på mengden akevitt-
2 topper akevitt- mener du 2 korker?
Gleder meg til å smake😇
Korker ja. Beklager. Signe Torvund: ). Håper du vil like den også
Haha, jeg leste to kopper akevitt og tenkte at det ville bli et hiva liv under det måltidet! 😛
Nå lo jeg høyt Heidi Rydmo:
Kan en bruke vanlig sennep?
Dijon er alltid å anbefale i mat Anonym: )
AKEVITTSAUS:
Hvor mye er 2 topper akevitt?