Akevittsaus til lam/pinnekjøtt

  • 20.03.2016, 14:50

Akevittsaus til lam /pinnekjøtt

1/2 dl hel svart pepper
2 topper akevitt
3 dl fløte
1 ts sitron
1 ts dijonsennep 
Smak til med salt 
Rist pepperkorn på middels varme i tørr panne. La pannen være i stadig bevegelse. Når det kommer en søtlig lukt fra pepperet så hell på to topper med akevitt. Ha så i kremfløte,sitron og dijonsennep. Smak til med salt. La putre 5 min. Sil bort pepperet før servering.



6 Kommentarer














Signe Torvund

23.11.2016 kl.20:01

Spennende nyhet.

Den vil jeg prøve, men stusset litt på mengden akevitt-

2 topper akevitt- mener du 2 korker?

Gleder meg til å smake😇
matfrabunnenfb.blogg.no

23.11.2016 kl.20:37

Korker ja. Beklager. Signe Torvund: ). Håper du vil like den også
Heidi Rydmo

24.11.2016 kl.16:24

Haha, jeg leste to kopper akevitt og tenkte at det ville bli et hiva liv under det måltidet! :P
matfrabunnenfb.blogg.no

24.11.2016 kl.18:19

Nå lo jeg høyt Heidi Rydmo:

31.12.2016 kl.17:15

Kan en bruke vanlig sennep?
matfrabunnenfb.blogg.no

02.01.2017 kl.17:34

Dijon er alltid å anbefale i mat Anonym: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©