hits







Eggesalat

  • 21.03.2016, 16:36

Eggesalat

6 kologiske egg
4 kvaster vrlk
10 cm purre
Masse frisk gresslk
2 dl rmme
1 dl majones
2 ts sitron
1/2 ts sukker 
2 ts karri

Kok 8 egg i 8 minutter fra det begynner smkoke.
Avkjl raskt i kaldt vann.

Ha rmme og majones i en bolle. 
Tilsett sitronsaft, sukker og karri.                     Kutt opp purre og vrlk i passe, sm biter.
Pepper og salt etter smak. Klipp/kutt gresslken i sm biter og dryss over salaten til slutt.  

 Hvis du nsker nye oppskrifter direkte til din epost, trykk p linken:

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

 

 

 



4 Kommentarer














sofienyg

21.03.2016 kl.16:56

Nam :D
facelessfashiion

21.03.2016 kl.19:26

Nam!
olivine

23.03.2016 kl.14:59

Nam!
matfrabunnenfb.blogg.no

23.03.2016 kl.16:40

Ja denne er god olivine: )


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik