Eggesalat

  • 21.03.2016, 16:36

Eggesalat

6 økologiske egg
4 kvaster vårløk
10 cm purre
Masse frisk gressløk
2 dl rømme
1 dl majones
2 ts sitron
1/2 ts sukker 
2 ts karri

Kok 8 egg i 8 minutter fra det begynner å småkoke.
Avkjøl raskt i kaldt vann.

Ha rømme og majones i en bolle. 
Tilsett sitronsaft, sukker og karri.                     Kutt opp purre og vårløk i passe, små biter.
Pepper og salt etter smak. Klipp/kutt gressløken i små biter og dryss over salaten til slutt.  

 Hvis du ønsker nye oppskrifter direkte til din epost, trykk på linken:

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

 

 

 



4 Kommentarer














sofienyg

21.03.2016 kl.16:56

Nam :D
facelessfashiion

21.03.2016 kl.19:26

Nam!
olivine

23.03.2016 kl.14:59

Nam!
matfrabunnenfb.blogg.no

23.03.2016 kl.16:40

Ja denne er god olivine: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©