Urtebrød

  • 31.03.2016, 08:53

INNEHOLDER PRODUKTPLASSERING

Urtebrød:
1 kg møllerens pizzamel
2 ts salt
1 pose tørrgjær
6 ss Terra Creta 0.2% Platinium Extra Virgin Olivenolje
7 dl godt lunkent vann
2 ss tørket basilikum eller 4 ss fersk
2 ts oregano eller 4 ts fersk
1 ts timian eller 2 ts fersk
Maldonsalt
Hvitløk om du ønsker


Elt godt i 10 min. La heve 40 min. Bak ut 3 emner. La heve i 30 min. Skjær kryssnitt,pensle med melk og strø godt over med maldonsalt. Stekes midt i ovn på 200 g i 22 min og sett så på grill i 3 min for chrispy overflate.

Olivenoljen er kjøpt via https://www.oliventreet.no/ . Hvis du ønsker å bestille noe derfra så skriv inn MFB10 og få 10% rabatt på kjøpet ditt.

 

Ønsker du nye oppskrifter direkte til din epost trykk på linken her:

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 



4 Kommentarer














02.01.2017 kl.16:44

Går det å bruk hvetemel el nå...istede fir pizzamel ?
matfrabunnenfb.blogg.no

02.01.2017 kl.17:31

Det vil ikke gi det samme resultatet på disse
Natalia

11.05.2017 kl.17:43

Hei, går det an å gjøre det litt sunnere og bruke litt rugmel?
matfrabunnenfb.blogg.no

11.05.2017 kl.21:44

Det kan du Natalia: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©