hits







Hevefrie rundstykker

  • 02.04.2016, 12:03


Denne oppskriften gir ca 13 stk

(Skikkelig hevet bakst er aller best, men disse er helt innafor p en travel dag nr man har lyst p bakst)

1 kg Mllerens pizzamel 
7 dl lettmelk
1 pk trrgjr
3 ss luftigere bakst
2 ts sukker
3 ts salt
7 ss solsikkeolje


Bland det trre. Varm melka til 38 grader og ha i sammen med olje. Elt godt. .

Trilles ut med en gang og settes i kald ovn. Pensle med vann dersom du nsker spr skorpe.Skru opp temperatur til 225 grader. Stekes midt i ovnen i 30-33 min. 


NB: Bakebollen ser helt ren ut nr man tar ut deigen. Ikke mel til utbaking. Helt "klinefritt".

               Tanja



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik