hits

Kyllingsandwich med karrimajones

Sandwich med karrimajones
For 4 brødskiver (2 til hver)
1 stor kyllingfilet
1/4 rødløk
1/4 rød paprika
1 neve ruccola


Krydre kyllingfileten med hindu kyllingkrydder, paprika og løkpulver (alternativt hvitløk).
Stek ett halvt minutt på hver side på ganske hard varme. Sett temperaturen lavt og etterstek i 15-20 min. Snu innimellom.
Legg ruccola og paprika på ristet brød. Del kyllingen i tynne skiver og legg over. Ha på karrimajones. Legg rødløk oppå. Legg en ristet brødskive oppå og del den fra hjørne til hjørne.  Ha gjerne litt kremet balsamico på tallerken.

Karrimajones:
3 ss majones
1 ts karri
5 dråper sitron
Røres sammen.

                 Tanja

3 kommentarer

Mmm, det så fryktelig godt ut. Men nå er jo clubsandwich veldig godt :)

Ann Skinningsrud

Ann Skinningsrud

Spiste disse deilige sandwichene til lunsj i dag. Utrolig godt! Disse blir nok laget flere ganger :)

Så kos å høre Ann Skinningsrud: )

Skriv en ny kommentar