Kyllingsandwich med karrimajones

  • 02.04.2016, 15:58

Sandwich med karrimajones
For 4 brødskiver (2 til hver)
1 stor kyllingfilet
1/4 rødløk
1/4 rød paprika
1 neve ruccola


Krydre kyllingfileten med hindu kyllingkrydder, paprika og løkpulver (alternativt hvitløk).
Stek ett halvt minutt på hver side på ganske hard varme. Sett temperaturen lavt og etterstek i 15-20 min. Snu innimellom.
Legg ruccola og paprika på ristet brød. Del kyllingen i tynne skiver og legg over. Ha på karrimajones. Legg rødløk oppå. Legg en ristet brødskive oppå og del den fra hjørne til hjørne.  Ha gjerne litt kremet balsamico på tallerken.

Karrimajones:
3 ss majones
1 ts karri
5 dråper sitron
Røres sammen.

                 Tanja



3 Kommentarer














Pernille

02.04.2016 kl.16:08

Mmm, det så fryktelig godt ut. Men nå er jo clubsandwich veldig godt :)
Ann Skinningsrud

03.04.2016 kl.20:46

Spiste disse deilige sandwichene til lunsj i dag. Utrolig godt! Disse blir nok laget flere ganger :)
matfrabunnenfb.blogg.no

05.04.2016 kl.12:03

Så kos å høre Ann Skinningsrud: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©