hits

Potetsalat (klassisk)


Potetsalat

8 kokefaste poteter (asterix)
1 eple (pink lady)
1 pk majones
1 boks rømme
En halv purre
En halv rødløk
Noen stenger av vårløk
4 sylteagurk
2 ss sylteagurk lake.

Skrell poteter og kok dem. La de bli avkjølt og del dem i biter . Bland majones og rømme. Finhakk sylteagurk og ha oppi med laken. Finkutt grønnsaker og eplet. Vend alt inn i rømme- og majonesblandingen sammen med potetene . Smak til med salt og pepper.

                  Tanja

5 kommentarer

Mangler bittelitt syre, men et godt utgangspunkt for nybegynnere. Prøv med litt sitronsyre og kanskje en annen type eple enn de søte pink lady-eplene.

Dette er ment som en base så her er det bare å endre og tilføre Anonym: )

Helt fantastisk god salat,- men eplene hører hjemme i waldorf salat synes jeg .- :)

Skriv en ny kommentar