hits







Hvordan lage brun saus

  • 06.04.2016, 16:09

 

 

 

Kunsten lage brun saus.

lage god hjemmelaget brun saus er en kunst som lres via trening og gode rd.
Til de uerfarne som nsker hjelp bruker jeg gi noen generelle rd. Bruk teflonpanne da det gjr det lettere ikke la den brenne seg. En tresleiv er best bruke. Smelt smr og ha i lik mengde mel. I starten er det lurt ha max middels/litt over middels varme. Rr hele tiden og ikke g fra. Ha kraft eller vann ved siden av deg. Nr den er brunet s dra gryta av plata. Hell i vske mens du rrer til tykkelsen du nsker. Lett brenne seg p dampen s bruk hanske om du er redd for det. N kan du leke med krydder, dijonsennep,soyasaus, brunost, flte, rmme osv..alt etter hva du liker og hva du skal ha. Etterhvert lager du mange ulike sauser av dette.  Sausen br smkoke 20-30 min for f bort melsmaken. 
Lykke til.
                   Tanja



7 Kommentarer














Michelle

04.09.2016 kl.15:52

Hva er oppskriften da?
matfrabunnenfb.blogg.no

06.09.2016 kl.12:14

Det ligger mange forskjellige brunsauser under oppskrifter. Til kjttkaker, vilt osv Michelle: )
Siw Winum

29.07.2017 kl.10:33

❤🤗
Ken-robin

17.09.2017 kl.15:22

Hei . Hva blir forskjellen om man bare bruker fettet fra foreksempel kotteletter og tilsetter mel og tar vann med en gang ? tilsetter negro eller sukkerkulr?
matfrabunnenfb.blogg.no

17.09.2017 kl.22:01

Det blir ikke brunet smak p det Ken:). Nesten som hvitsaus bare med farge
Linn

25.09.2017 kl.20:51

Jeg finner ingen oppskrift for brun saus under Saus 🙈
matfrabunnenfb.blogg.no

29.09.2017 kl.23:52

Trykk p meny og skriv i sk Linn: ). Brun saus eller fltesaus:)


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik