hits







Kraft and

  • 02.05.2016, 13:48

Lag først en helstekt and. Det gjør du slik: http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1462127804_helstekt_and_med_pote.html

Når anden er ferdig tar du vare på langpanna med grønnsaker og kraft. Sil dette. Ha kraften i en kasserolle og legg skroget av and ned i gryta. Fyll opp med vann så skroget blir dekt. 

La dette koke under lokk i 3 timer. 
Kok så videre uten lokk 1 time. Sil bort skroget.

Da ser den slik ut

Sett den i kjøleskap over natta. Nå har alt fettet stivnet som ett lokk på toppen.

Bruk en fiskeøse og ta bort fettet. 

Nå er kraften tykk og klar for nedfrysing til sauser og supper. Dette ble ca 1.5 ganske konsentrert kraft.

Tanja



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik