Kraft and

Lag først en helstekt and. Det gjør du slik: http://matfrabunnenfb.blogg.no/1462127804_helstekt_and_med_pote.html

Når anden er ferdig tar du vare på langpanna med grønnsaker og kraft. Sil dette. Ha kraften i en kasserolle og legg skroget av and ned i gryta. Fyll opp med vann så skroget blir dekt.

La dette koke under lokk i 3 timer.
Kok så videre uten lokk 1 time. Sil bort skroget.

Da ser den slik ut

Sett den i kjøleskap over natta. Nå har alt fettet stivnet som ett lokk på toppen.

Bruk en fiskeøse og ta bort fettet.

Nå er kraften tykk og klar for nedfrysing til sauser og supper. Dette ble ca 1.5 ganske konsentrert kraft.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg