Viltpasta

  • 24.05.2016, 18:14

Idag hadde jeg rester av vilt og kom til å tenke på at viltpasta har jeg aldri hverken smakt eller sett noe sted. Slikt syns jeg er moro for da kan jeg leke litt.

Viltpasta
En neve spaghetti
Rester av vilt 300-500 g
2 dl fløte
3 eggeplommer
1 boks snøfrisk
3 sjarlottløk
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts rosmarin
1 ts basilikum
1 ts timian.
Fersk timian og basilikum til pynt
Kok spaghetti etter pakkens anvisning. Skjær viltkjøtt i biter. Hakk opp løken og stek den blank i 1 ss smør. Bland sammen fløte,snøfrisk,eggeplommer og krydder. Sil av spaghettien og ha den tilbake i gryta. Sett kokeplata på laveste varme. Strø over kjøttet og løken og hell så over fløteblandingen. Vend rund noen ganger til alt varmes. Nb ikke koke. Server straks



2 Kommentarer














Wenche

25.05.2016 kl.15:46

Et raskt googlesøk så finner du flere viltpastaretter:)
matfrabunnenfb.blogg.no

25.05.2016 kl.19:07

Åja Wenche: )Jeg har ikke googlet. Men jeg har aldri sett det på noe spisested


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©