Rabarbrasmuldrepai

  • 24.05.2016, 18:33

Nå er det sesong for rabarbra flere steder og det er jo nydelig og kan brukes til så mangt.

Rabarbrapai
6 rabarbra middels tykk
200 g smør
2 dl havregryn
2 dl mel
1.5 dl sukker
3 ts kanel
Kutt rabarbra i småbiter. Elt sammen smør,mel,havregryn og sukker mef hendene. Legg halvparten i ildfast form. Legg på rabarbra. Strø over kanel. Ha på resten av deigen. Stek midt i ovnen på 200 grader i 40-45 minutter. Serveres lunken med feks is,krem eller vaniljesaus.



4 Kommentarer














Maren

24.05.2016 kl.18:40

Jeg elsker rabarbra og jeg digger pai, så dette er sikkert nydelig:). Ser iallefall nydelig ut:):)
matfrabunnenfb.blogg.no

24.05.2016 kl.19:15

Lettvint og nydelig Maren: )
Ingunn

28.06.2016 kl.13:56

Kjempegode pai- har laget den mange ganger.

Noen hos oss er ikke så glade i kanel så den byttet jeg ut med litt vaniljesukker.

Prøvde også å bytte ut 1/2 dl havregryn med kokos - det ble nesten enda bedre.

Takk for gode og inspirerende oppskrifter.
matfrabunnenfb.blogg.no

02.07.2016 kl.18:25

Takk for tilbakemeding Ingunn: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©