hits







Rabarbrasmuldrepai

  • 24.05.2016, 18:33

Nå er det sesong for rabarbra flere steder og det er jo nydelig og kan brukes til så mangt.

Rabarbrapai
6 rabarbra middels tykk
200 g smør
2 dl havregryn
2 dl mel
1.5 dl sukker
3 ts kanel
Kutt rabarbra i småbiter. Elt sammen smør,mel,havregryn og sukker mef hendene. Legg halvparten i ildfast form. Legg på rabarbra. Strø over kanel. Ha på resten av deigen. Stek midt i ovnen på 200 grader i 40-45 minutter. Serveres lunken med feks is,krem eller vaniljesaus.



4 Kommentarer














Maren

24.05.2016 kl.18:40

Jeg elsker rabarbra og jeg digger pai, s dette er sikkert nydelig:). Ser iallefall nydelig ut:):)
matfrabunnenfb.blogg.no

24.05.2016 kl.19:15

Lettvint og nydelig Maren: )
Ingunn

28.06.2016 kl.13:56

Kjempegode pai- har laget den mange ganger.

Noen hos oss er ikke s glade i kanel s den byttet jeg ut med litt vaniljesukker.

Prvde ogs bytte ut 1/2 dl havregryn med kokos - det ble nesten enda bedre.

Takk for gode og inspirerende oppskrifter.
matfrabunnenfb.blogg.no

02.07.2016 kl.18:25

Takk for tilbakemeding Ingunn: )


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik