Marinerte koteletter med bakt potet,kryddesmør og salat

  • 18.06.2016, 21:18

Sommeren er grilltid og trikset for den store grillipplevelsen er rett og slett marinaden og det å grille kjøttet riktig.

Marinade :

4 ss ketchup,

2 ss tomatpure,

1 ss rødvinseddik,

1 ss honning,

1 ss sennep

1 ss grillkrydder

Rør godt sammen. Pensle kotelettene rikelig. La de ligge med marinade gjerne i 5-6 timer i kjøleskap. Sett de på kjøkkenbenken 1 time før grilling.
Stek de først på 350 grader ett minutt på hver side med lokket på. Skru ned til 100-150 og la de steke videre i 10-20  minutter (man må se an tykkelsen. Snu de hvert 5. minutt.

Bakt potet:
Lag ett kryss med kniv i potetene. Pakk inn i aluminiumsfolie. Sett de midt i kald ovn og sett på gradene til 250-275. Ta de ut etter 1.45 min.

Kryddersmør.
Se under dip dressing marinade



6 Kommentarer














Maren

18.06.2016 kl.21:27

Nam nam hadde ikke takket nei til dette nei:). God kveld:)
matfrabunnenfb.blogg.no

18.06.2016 kl.22:13

Takk og en fin kveld til deg Maren:)
Marianne

05.07.2016 kl.23:06

1.45 min er det 1 time og 45 min? Pleier å ha dem 1 time i ovnen.
matfrabunnenfb.blogg.no

09.07.2016 kl.22:35

Det er det Marianne: ). Slike store i aluminiumsfolie
Kristine

02.05.2017 kl.18:09

Hvor mange koteletter holder dette til og har du en spesiell type du anbefaler?

Tenkte prøve meg på dette i morgen :)
matfrabunnenfb.blogg.no

03.05.2017 kl.02:51

Holder ca til 4 koteletter Kristine: ). Jeg foretrekker definitivt nakkekoteletter


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©