Chili og hvitløksbaguetter

  • 26.06.2016, 14:37

Chili og hvitløksbaguetter

1 kg møllerens pizzamel
2 ts salt
1 pose tørrgjær
6 ss olje
7 dl godt lunkent vann

Chili og hvitløkssmør:
100 g smør
1 chili
4 hvitløksbåter
1 ts paprikapulver
1 ts sitron
1 klype salt
Finhakk chili (uten frø) og hvitløk. Tilsett i smøret sammen med de andre ingrediensene.

Elt godt i 10 min. La heve 40 min. Bak ut 4 emner. La heve i 30 min. Skjær renner i baguettene og dytt klatter av smøret ned i rennene og strø godt over med maldonsalt. Stekes midt i ovn på 200 g i 22 min og sett så på grill i 3 min for chrispy overflate.

                  Tanja



6 Kommentarer














photoroad

28.06.2016 kl.21:14

Oi, disse ser fantastisk gode ut!! :O

Du fikk akkurat en følger gitt, enn at jeg som er såå glad i å se på mat ikke har sett denne bloggen tidligere?
matfrabunnenfb.blogg.no

02.07.2016 kl.18:24

Så herlig photoroad: ). Takk
Camilla

28.07.2017 kl.11:27

Hei,

Tenkte å prøve disse i dag. Kan jeg lage de og halvsteke dem på morgenen, og ferdig steke dem rett før vi skal spise på kvelden, sånn at de blir ferske og sprøe?
matfrabunnenfb.blogg.no

04.08.2017 kl.00:39

Har aldri prøvd det Camilla:
Cathrine

29.08.2017 kl.14:43

Disse er veldig populære hos oss men når jeg ser på bildet ditt ser det ut som du har noe mer i deigen?ikke bare smørblandingen i rennene men det ser ut som det er noe urter eller noe i selve deigen?
matfrabunnenfb.blogg.no

31.08.2017 kl.23:03

Noen ganger har jeg friske urter i om jeg har Cathrine: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©