hits







Hevefrie rundstykker

  • 16.07.2016, 17:08



Denne oppskriften gir ca 13 stk

(Skikkelig hevet bakst er aller best, men disse er helt innafor på en travel dag når man har lyst på bakst)

1 kg Møllerens pizzamel 
7 dl lettmelk
1 pk tørrgjær
3 ss luftigere bakst
2 ts sukker
3 ts salt
7 ss solsikkeolje


Bland det tørre. Varm melka til 38 grader og ha i sammen med olje. Elt godt. Trilles ut med en gang og settes i kald ovn. Pensle med vann om man ønsker sprø skorpe.Skru opp temperatur til 225 grader. Stekes midt i ovnen i 30-33 min. 
NB: Bakebollen ser helt ren ut når man tar ut deigen. Ikke mel til utbaking. Helt "klinefritt".

Vil du ha oppskrifter sendt direkte til din epost?

Følg oss da på Bloglovin:

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



7 Kommentarer














kjøkkenbatteri messing

01.09.2016 kl.12:14

Hva godt !
matfrabunnenfb.blogg.no

01.09.2016 kl.14:12

Takk kjøkkenbatteri messing:
Hilde

18.06.2017 kl.11:21

Varmluft?
matfrabunnenfb.blogg.no

18.06.2017 kl.21:35

Over og under Hilde: )
Kristin Norunn Gangstad

25.01.2018 kl.21:13

Kan eg bytte ut oljen med smelta smør?
matfrabunnenfb.blogg.no

26.01.2018 kl.14:50

Kristin Norunn Gangstad: Ja :)
Kristin Norunn Gangstad

26.01.2018 kl.21:10

Tusen takk for svar. Då skal det bli baking ein dag ilag med dei eldre på sjukeheimen.


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©