Kylling/pasta penne

  • 16.08.2016, 18:37

For 6-8 personer

500 g penne pasta
3 kyllingfileter
1 løk
1/2 rød paprika
1 stilk vårløk
3 dl fløte
3 dl melk
3 ts maizenna
1 ss Hindu kyllingkrydder tandoori
3 ts paprikapulver
3 ts estragon
1/2 ts pepper
1 ts løkpulver
2 ts sitron
(3-4 fedd hvitløk om ønskelig)

Kok pasta etter pakkens anvisning.
Skjær opp kylling og grønnsaker i biter. Stek kyllingen på sterk varme med 1 ss Hindu kyllingkrydder. Ha i løk og paprika. Hell over fløten og skru ned på halv varme. Rør ut maizenna i lettmelk. Hell over. Ha i resten av krydderet og sitron. La dette småputre 2-3 minutter.
Sil av vannet fra pastaen og ha pastaen opp i stekepannen (om den har høye kanter typ sauterpanne) Hvis ikke serverer du pastaen ved siden av. Velbekomme.



8 Kommentarer














Henriette Celin

16.08.2016 kl.19:50

Ah, så godt!
matfrabunnenfb.blogg.no

16.08.2016 kl.20:14

Fikk ett par ekstra middagagjester og alt forsvant Henriette Celin: )
kjøkkenbatteri messing

17.08.2016 kl.16:05

Lykkelig !!
matfrabunnenfb.blogg.no

17.08.2016 kl.20:40

Så bra kjøkkenbatteri messing: )
Helene

08.02.2017 kl.14:17

Hvilken maizena er det?🙈 Har bare den brune ...
matfrabunnenfb.blogg.no

08.02.2017 kl.22:21

Jevner Helene: )
Lena

18.09.2017 kl.19:11

Skal vårløken på til slutt ?

Er det maisenastivelse? ! Krem eller matfløte :p beklager , må ha det inn med teskje jeg ! 😅
matfrabunnenfb.blogg.no

20.09.2017 kl.17:00

Til slutt jaLena: ). Maizennastivelse. Alltid kremfløte i mine oppskrifter :)


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©