Hestebiff med castello & kaffesaus, råstekte salviepoteter, stekt løk og sopp.

  • 20.08.2016, 09:51

Castello og kaffesaus:
2 ss smør
2 ss mel
1- 1.5 dl vann
2 dl fløte
75 g hvit castello
3 ss nytrekt kaffe av Evergood
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
Smelt smør og vend inn mel. Spe med væsken. Ha i kaffe,salt og pepper. La putre i 5 min.

Råstekte salviepoteter:
Del poteter etter ønsket antall i båter. Ha på olje,salt pepper og salviekrydder.
Stek i litt smør på godt over middels varme i 10-12 min til de er møre.  La de renne av i ett dørslag.

Sopp og løk:
Stek på litt under middels varme til løken er gylden.

Biffen ( ca 1- 1.2 cm tykk)
Ha pepper på biffen. Stek på grill på 350 grader 2×20 sek på hver side. La hvile 5 min.

            Tanja



4 Kommentarer














Pernille

20.08.2016 kl.11:04

Mmm, så godt det ser ut :)
matfrabunnenfb.blogg.no

21.08.2016 kl.22:49

Veldig nydelig Pernille: )
Vero

11.08.2017 kl.21:56

når har du i osten ?
matfrabunnenfb.blogg.no

17.08.2017 kl.21:26

Med en gang i fløten Vero:


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©