Kyllingwok med himmelsk saus

Denne ble jeg utrolig fornøyd med og jeg håper mange har lyst å prøve den.

Kyllingwok
4 pers
3 kyllingfileter
1 rock wok blanding

Kok jasminris eller basmatiris etter pakkens anvisning. Feks 4 dl tørr ris.

Kutt opp kyllingfiletene i biter

Sausen
5 dl eplenektar
1 dl oystersaus
1 dl soyasaus
2 ts sukker
2 ts ingefær
1 ts spisskummin
5 ts maizenna
Bland alt sammen godt i en bolle

Stek kyllingen på høy varme i solsikkeolje. Ta kyllingen ut av panna og over på en tallerken. Ha litt mer olje i panna og stek grønnsakene i 6-7 minutter. Ha kyllingen tilbake i panna. Hell sausen over og la det småkoke i 6-7 minutter.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

38 kommentarer

Siste innlegg