Pølse og baconpizza

Innimellom når jeg har lyst på pizza og ikke gidder mye oppvask og steking lager jeg denne varianten. Den er veldig enkel og grei og godt likt her hjemme

Pølse og baconpizza

Deig:
500 g møllerens pizzamel eller hvetemel etter ønske
1 pk tørrgjær
3-4  dl vann 37 grader
2 ts salt
3 ss solsikkeolje
3 ss oregano
Elt sammen deigen og la heve 30-40 min.

Fyll:
100 g tomatpuré eller crème fraiche
6 skinnfrie pølser
1.5 løk
500 g ost ( eller mindre om man vil)
2 ss oregano                                                                150 g bacon
Kutt opp pølser og løk.
Smør en langpanne med olje og ha den ferdig hevede deigen i og kna den ut. Smør på tomatpuré eller crème fraiche.  Dryss over hakkede pølser og løk. Strø over oregano. Legg på ost. Del rå baconskiver i biter og legg oppå osten. Stekes på over og undervarme på 200 g midt i ovnen i 20 min. Sett så på  pizzafunksjon eller grill i 3-5 minutter. Server straks

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

9 kommentarer
    1. Regner med at denne oppskriften er til vanlig stor pizza i normalstor ovn. Jeg har stekeplate som er 37 cm i indre mål, dvs en liten innebygd stekeovn. Må vel redusere melmengde da vi ikke er fan av tjukk pizza, men hvor mye skal jeg redusere? Så sååå god ut, vil prøve ved leilighet.

    2. Ok, misforsto jeg. Syns det var merkelig at du anbefalte “kjøpepizza”. Kan du være snill å legge ut den samt anbefalinger hva gjelder kjøkkenmaskiner? Sliter med min maskin og lurer på hva som er verdt å kjøpe.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg