Pølse og baconpizza

  • 28.08.2016, 17:45

Innimellom når jeg har lyst på pizza og ikke gidder mye oppvask og steking lager jeg denne varianten. Den er veldig enkel og grei og godt likt her hjemme

Pølse og baconpizza

Deig:
500 g møllerens pizzamel eller hvetemel etter ønske
1 pk tørrgjær
3-4  dl vann 37 grader
2 ts salt
3 ss solsikkeolje
3 ss oregano
Elt sammen deigen og la heve 30-40 min.

Fyll:
100 g tomatpuré eller crème fraiche
6 skinnfrie pølser
1.5 løk
500 g ost ( eller mindre om man vil)
2 ss oregano
Kutt opp pølser og løk.
Smør en langpanne med olje og ha den ferdig hevede deigen i og kna den ut. Smør på tomatpuré eller crème fraiche.  Dryss over hakkede pølser og løk. Strø over oregano. Legg på ost. Del rå baconskiver i biter og legg oppå osten. Stekes på over og undervarme på 200 g midt i ovnen i 20 min. Sett så på  pizzafunksjon eller grill i 3-5 minutter. Server straks



9 Kommentarer














Marlene Nilsen

29.08.2016 kl.00:35

ååh nam!
matfrabunnenfb.blogg.no

29.08.2016 kl.20:13

Var godt ja Marlene Nilsen: )
Heidi Sortnes

25.02.2017 kl.13:53

Regner med at denne oppskriften er til vanlig stor pizza i normalstor ovn. Jeg har stekeplate som er 37 cm i indre mål, dvs en liten innebygd stekeovn. Må vel redusere melmengde da vi ikke er fan av tjukk pizza, men hvor mye skal jeg redusere? Så sååå god ut, vil prøve ved leilighet.
matfrabunnenfb.blogg.no

26.02.2017 kl.17:55

Se heller på bunnen på restaurantpizzaen du Heidi Sortnes: )
Heidi Sortnes

28.02.2017 kl.21:39

Det er noe jeg så å si aldri kjøper, men takk for svar.
matfrabunnenfb.blogg.no

01.03.2017 kl.03:29

Jwg mener altså min restaurantpizza her i blogge Heidi Sortnes: ). Den vil nok passe godt til ditt ønske : )
Heidi Sortnes

01.03.2017 kl.17:46

Ok, misforsto jeg. Syns det var merkelig at du anbefalte "kjøpepizza". Kan du være snill å legge ut den samt anbefalinger hva gjelder kjøkkenmaskiner? Sliter med min maskin og lurer på hva som er verdt å kjøpe.
matfrabunnenfb.blogg.no

03.03.2017 kl.11:11

Du finner ved å trykke på middag og så pizza Heidi Sortnes: ).
Anbefaler kenwood major 1500 w

15.09.2017 kl.19:59

Nam nam 😊


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©