hits

Duchessepoteter i form

Nydelig tilbehør til mang slags middager feks biff eller svin. Det er mest vanlig å bruke på plankebiff (som det ligger egen oppskrift på her i bloggen)

Duchessepoteter:
Kok 16 mlm.store poteter i ca 25 min.
Mos dem med
150 gram smør.
3 dl fløte.
1 dl melk
Smak til med salt og pepper.
Visp inn to eggeplommer.
Stek midt i ovnen på 200 grader i 20 min. Sett så på grill og la den stå 2-3 minutter til.

Tips 1: om du ønsker kan du ha i feks parmesan, hvitløk eller løk
Bruk kakesprøyte og legg dotter med mos i formen eller bare ha de oppi med en sleiv slik jeg har gjort her.

Tips 2: du kan bruke potetmosrester fra dagen før om du vil.

6 kommentarer

Dette s godt ut :) (Har forresten en giveaway konkurranse p min blogg n, der du kan vinne finne premier. Bli gjerne med)

Duchessepoteter er jo bare kjempegodt!

Aldri sett det i form fr da, er vant til at det blir sprytet i topper.

Ja Arbeidskar... det er det vanlige??. Men denne gangen ble det i form isteden

Det vanlige er topper ja, veldig praktisk om man skal legge opp mat til en bankett eller noe.

(Jeg er gammel restaurantmann) :-)

God ide til "husbruk" ha det i form da, s kan folk selv bestemme hvor mye de vil ha.

Ja p plankebiff gjr jeg alltif det. Men med rester av mos fra igr ble det denne varianten idag Arbeidskar: ). Moro at du er tidligere restaurantmann

Skriv en ny kommentar