Indian dip

  • 02.09.2016, 12:23

Dip lager man mye bedre selv hjemme etter min mening. Denne syns jeg passer godt til grønnsaker, salt potetgull og potetgull med paprika.

Indian dip
1 boks lettrømme
1 ts 7 % eddik
3 ts red curry
1 ts Cayenne
1 ts sukker
0.5 ts salt
1 ts hvitløkspulver  eller løkpulver
1 ts paprikapulver

Rør sammen. La trekke i 30 min



7 Kommentarer














Henriette Celin

02.09.2016 kl.13:28

Hørtes knallgod ut :-D
matfrabunnenfb.blogg.no

02.09.2016 kl.13:54

Så bra du syns det Henriette Celin: ). Gleder meg til ikveld
Henriette Celin

02.09.2016 kl.13:54

SV: Det skjønner jeg (:
E

02.09.2016 kl.14:44

Er det red curry paste du bruker? eller er det en krydderblanding?
matfrabunnenfb.blogg.no

02.09.2016 kl.14:47

Krydderet:)
kjøkkenbatteri messing

02.09.2016 kl.14:57

Ser bra ut!
matfrabunnenfb.blogg.no

02.09.2016 kl.17:33

Takk kjøkkenbatteri messing: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©