hits

Marinert Club sandwich med glaserte poteter

"Jeg fler jeg bor p en restaurant tilogmed nr du sier du bare skal kaste sammen noe lettvint" sa min kjre da han fikk denne i fanget.
Og hva er vel bedre enn f hre slikt nr man er glad i lage mat. Prv den gjerne du ogs.

1 stor eller 2 sm kyllingfileter
1 pk bacon
6 sm loff skiver
1 tomat
1/2 rdlk
Hjemmelaget dressing samt marinade

Marinade:
2 ss akasiehonning eller annen honning
1 ss soyasaus
1 ss hindu kyllingkrydder
2 ts sitron.
Rr sammen. Del kyllingen i 4 deler. Legg i marinade. Vend om noen ganger. La ligge 20-30 minutter.

Dressing:
2 ss majones
1 ts soyasaus
1 ts dijonsennep
1 ts sitron
1 ts sukker
3 fedd hvitlk (sm)
Rr sammen og la trekke i kjleskap.

Stek bacon. Nr det er ferdig legg over p tallerken med kjkkenpapir og la renne av.

Rist loffskivene. 

Stek kyllingfilet. Tm ogs oppi marinaden. Stek p litt over middels temperatur.

Her har den blitt saftig og glasert. Legg kyllingen p en tallerken.

Potetene
4 ferdigkokte poteter (rester)
Stek i pannen hvor kyllingen ble stekt p max varme 1-2 min slik at dee fr en crunchy glasert overflate.

Skjr opp grnnsakene.

Ha smr p loffskivene.  Ha s p 2 ts dressing p hver. Legg p tomat, kylling og bacon. Legg p ny loffskive med kylling rdlk og bacon. Legg den siste loffskiven  med dressingen ned mot baconet. Stikk en trepinne gjennom s den str. Legg p poteter og eventuelt rester av grnnsaker. 
Velbekomme. 

2 kommentarer

Hvordan lages potetene ? Glasert alts ?

Feks se under kalkun Annikken: )

Skriv en ny kommentar