hits

Lettvint kyllingpanne

Lettvint kyllingpanne:
For fam på 4

600 g kyllingfilet
Ris etter ønske
5 dl fløte
6 cm oppkuttet purre
1/2 løk
1 hønsebuljong
2 ts sambal oelek
1 ss soyasaus
1 pose brokkoli blanding

Kutt kylling,løk og purre i biter. Stek i panna med ett lett dryss salt og pepper.
Ha i fløten og resten av smakstilsetninger. La dette putre i 20 min.
Sett nå på risen og la kylling panna putre videre. Damp grønnsakene.
Velbekomme
        Tanja

10 kommentarer

Bare å prøve. Takk Victoria Larsen: )

Hei, denne ser veldig god ut. Hva tror du om å lage kyllingretten dagen i forveien? :)

Ser deilig ut! Hvordan får man risen gul?

Jeg fortsetter å stille dumme spørsmål jeg: krydrer man med gurkemeie etter at risen er ferdig? Eller har man i vannet?

Skriv en ny kommentar