hits







Sitronkjeks (crunchy)

  • 21.11.2016, 11:36

Dette er en nydelig kjeks med en herlig ettersmak av sitron. De er veldig godt likt av hele familien.

Sitronkjeks
100 g smør eller margarin
275 g (3 dl) sukker
3 ts vaniljesukker
1 dl olje
1 ts hornsalt
300 g ( ca 5 dl) hvetemel
4 ss saft av sitron eller på flaske

Rør smør og sukker hvitt. Tilsett litt olje om gangen. Bland hornsalt med mel og rør det inn i deigen. Arbeide deigen godt sammen.

Trill deigen i 2 lengder.  Det er lettest å gjøre dette ved å pakke inn i plastfolie.Sett i kjøleskap en times tid ( da blir den lettere å jobbe med, så dette er ikke noe du må men noe jeg foretrekker. Skjær i 1 cm biter og sett på stekebrett med bakepapir.  Stek i 20 minutter på 150 grader.
Dette blir ca 55 stk. Oppbevares i tett boks eller i fryser.

Slik skal deigen se ut



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik