hits







Grove eplelapper med ett hint kanel

  • 22.11.2016, 19:58

Mange blir lei av brødskiver. Dette er ett ypperlig alternativ. De metter bra og har en frisk smak av eple. Denne røren er stor så den holder nok noen dager.

Grove eplevafler

2.5 dl finmalt rug
2.5 dl sammalt grovt mel
2.5 dl hvetemel
12-13 dl lettmelk
5 egg
2 ss sukker eller søtning
0.5 ss kanel
1 ts salt
3 små eller 2 store epler.

Visp sammen egg og melk og ha i resten.
Rasp epler på grov rasp.

Du kan velge om du vil ha med eller uten skall. Jeg har med.
Stek på litt over middels varme til de er gylne. Ha på det du ønsker.

Røren tåler fint å stå i kjøleskapet noen dager.



4 Kommentarer














Victoria Larsen

22.11.2016 kl.20:16

Ser veldig gode ut! :)
matfrabunnenfb.blogg.no

22.11.2016 kl.22:58

Knallgode og mettende Victoria Larsen:
Maia

23.11.2016 kl.14:21

Hvor mange lapper blir det av den oppskriften og kan de fryses?
matfrabunnenfb.blogg.no

23.11.2016 kl.15:19

Jeg har ikke telt Maia. Veldig mange. Har ikke prvd fryse s det vet jeg ikke


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik