Prosecco & jordbærmousse

Til de større anledningene og feks etter en tung nyttårsmiddag er det kjempedeilig med noe luftig og friskt.

200 g jordbær
3 ss sukker
0.5 dl vann
0.5 dl limesaft
5 plater gelatin

2 dl extra dry prosecco

3 dl kremfløte
2 ss sukker
2 ts vaniljesukker

Ha jordbær, lime, vann og 3 ss sukker i en gryte.

Ha jordbær

Knus bærene lett.

La dette småputre i 20 min. Legg gelatinplatene i vann i 2 minutter.
Dra gryten av platen og rør inn gelatinplatene. Pass på at de blir skikkelig oppløst.

Pisk krem av fløte, vaniljesukker og 2 ss sukker. Hell i prosecco og jordbærblandingen. Rør godt rundt.
Hell alt i en skål. La stivne i ca 3 timer. Pynt med raspet mørk sjokolade og noen jordbær rett før servering.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

11 kommentarer

Siste innlegg