Sjokoladedessert i Crock-Pot

Innlegget er sponset av Acreto AB, Nordens distributør av Crock-Pot. Crock-Pot er en slowcooker, en kasserolle som lager maten sakte, og som du kan la stå uten tilsyn mens du gjør noe annet. Pass på at den står på et underlag som tåler høy varme.

Jeg har vært så heldig og få en Crock-Pot DuraCeramic i gave på døra . Og som testrunde prøvde jeg meg på en av oppskriftene som følger med i esken.

 

Luksus sjokoladedessert med ganasj

5 eggeplommer

4.5 dl kremfløte

1 ts vaniljesukker 

1.5 dl sukker

0.5 dl bake kakao

Visp alle ingrediensene sammen til røren blir myk og luftig, og hell det i en ildfast form som får plass nede i Crock-Poten. Hell kokende vann til halvveis opp på formen. Sett på lokket, inn med kontakten og sett på 2 Høy varme i ca 3 timer. La den stå kaldt i minst 6 timer før du heller over ganasjen. 

 

Sjokoladeganasj 

1 dl kremfløte

1 dl mørkt muscovadosukker

100 g Selskapsjokolade

4 ss mørk sirup

2 ss smør

Bland alle ingrediensene unntatt smøret, i en kjele og kok opp til det tykner litt. Fjern kjelen fra platen og visp inn smøret. La den avkjøles litt før du heller den over puddingen i formen. La dette stivne i en times tid før servering. Server gjerne med en klatt vispet krem.

 

Har du ikke Crock-Pot kan jeg absolutt anbefale det 😀

Hvis du ønskwr å kjøpe en slik eller bare er nysgjerrig. Ta en kikk for priser og tips til hva den kan brukes til her: http://www.crockpot.no/

Her er også en link til en video som viser noen av mulighetene man har med en Crock-Pot: https://youtu.be/u8BhUV7B9kw 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken.. 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg