hits







Cognacsaus

  • 14.01.2017, 17:31

Cognacsaus
1 dl cognac ( den du vil)
1 dl flte
50 gram iskaldt smr
2 ts rdvinseddik
1 ts Dijonsennep
0.5-1 ts pepper etter nske
0.5- 1 ts salt etter nske
1 ss biffkraft

Finn fram en liten gryte. Sett p plata med gryta p og la gryta bli varm. Hell i cognacen. La det redusere i ett minutt. Ha i flte og krydder. La det smputre noen minutter.
Rett fr servering visper du inn terninger med iskaldt smr og 1 ss kraft fra pannen du stekte kjttet i.

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken.. 

http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik