Svinefilet & tagliatellesnadder

  • 17.01.2017, 16:51

Idag fikk jeg lyst å lage en litt annerledes variant av pastamiddag.  Det ble nydelig så jeg håper du har lyst å prøve.

Oppskriften er nok til 4-5 voksne

Tagliatelle ( ca 500 g tørrvare)
Ca 400-500 g svinefilet
En halv stor rød paprika
En halv stor grønn paprika
En liten løk

Sausen:
2 ss smør
2 ss mel
3 dl vann
2 dl fløte
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
1 ts sambal oelek
Tips: Har du små barn kan du halvere eller kutte ut sambal oelek.

Sett på pastaen til koking etter pakkens anvisning.

Smelt smør i en panne. Ha i mel. Rør rundt til dette blir brunt.


Hell i vann og la dette småkoke 10 min. Ha i salt, pepper og sambal oelek. Ha i fløte og la dette putre videre mens du gjør resten.

Skjær opp svinefilet og grønnsaker.


Smelt smør i en panne. Vent til smøret er brunt og ha så i svinekjøttet og løken. Ha i 1 ts pepper og 1 ts salt. Stek på max varme mens du vender rundt. Når dette er nesten ferdig stekt så ha i paprikaen.
Ha sausen i stekepannen med kjøttet og la det putre ett par minutt. Ha i avrent ferdikokt pasta og vend rundt. Server umiddelbart.



15 Kommentarer














31.01.2017 kl.19:37

Veldig godt! Men kan med fordel putte mer paprika, 1 hel ble for lite så jeg endte opp med å bruke 2 store :)
Bjørg Vellesvik

01.06.2017 kl.14:59

Det så veldig godt ut og må prøves. Men jeg er ikke så glad i varm paprika, har du muligens noe forslag til annen grønnsak som skulle passe i smaken her?
matfrabunnenfb.blogg.no

01.06.2017 kl.15:09

Feks minimais eller brokkoli Bjørg Vellesvik: )

11.06.2017 kl.23:11

Alldeles nydelig😃lagde dette av rester fra svinefileten i går. Anbefales på det varmeste...som så mye annet sv dine oppskrifter ❤👍👍
matfrabunnenfb.blogg.no

11.06.2017 kl.23:38

Så utrolig koselig å høre :)
Bayan

24.06.2017 kl.15:25

Lurer på om mann kan bytte ut svinefileten med kylling??
matfrabunnenfb.blogg.no

26.06.2017 kl.20:04

Absolutt Bayan:)
Kara

03.08.2017 kl.17:18

Stemmer det at når man smeltet smør og har oppi melet så blir det en tykk konsistens, nesten litt deigaktig?
matfrabunnenfb.blogg.no

04.08.2017 kl.00:48

Skal jo brunes Kara: ). Så ja
Helle

06.08.2017 kl.16:57

Brukte kyllingfilet isteden og tilsatte også squash.

Kjempegodt ;)

Neste

gang skal jeg prøve med svinefilet.
matfrabunnenfb.blogg.no

07.08.2017 kl.11:58

Herlig Helle: )
Gro Anita Vinningland

25.08.2017 kl.21:03

Dette var fantastisk godt 🤗😋. Jeg tilsatte også en dash oyster-saus,litt soyasaus å litt strøsukker😋-virkelig å anbefale👌🏼
matfrabunnenfb.blogg.no

25.08.2017 kl.21:17

Herlig Gro Anita Vinningland:)

29.08.2017 kl.21:46

Falt i smak her også!

Brukte gulrøtter i staver, blomkål og erter i stedet for paprika og løk :) Kommer til å lage dette igjen! Takk for oppskrift.
matfrabunnenfb.blogg.no

31.08.2017 kl.23:02

Herlig Anonym: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©