hits







Proteinrundstykker

  • 02.02.2017, 09:58



Har sett flere skryte av hvor enkelt og godt det er med proteinrundstykker, men aldri laget det fr n. Disse skal jeg s absolutt lage flere ganger c",)

 

Ingredienser

400 g Cottage Cheese

3 egg

400 g havregryn ( 9 dl )

1 ss bakepulver

1 ts Maldonsalt



Fremgangsmte

Bland alt godt sammen med stavmikser. Fordel rren p et stekebrett med bakepapir, jeg brukte gummihansker for forme de da rren er veldig klissete.

Stek p 200 g varmluft i 20 - 25 minutter, de skal vre gyldne og litt spr p overflaten. 



Smaker veldig godt med f.eks. en osteskive p ;)

                  Jenny

 

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken.. 

http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



8 Kommentarer














lisarorvik

02.02.2017 kl.10:35

Dette s kjempe godt ut :)
matfrabunnenfb.blogg.no

02.02.2017 kl.11:58

S bra lisarorvik:)
Iselin Rene

02.02.2017 kl.11:15

Det m jeg prve :)
matfrabunnenfb.blogg.no

02.02.2017 kl.11:58

Herlig Iselin Rene: )
Marita Katrin

21.02.2017 kl.07:46

Ett lite tips, rasp gulrot ha i rren da blir di skikkelig saftige :)
matfrabunnenfb.blogg.no

21.02.2017 kl.20:14

Det vil jeg tro de blir Marita Katrin: ). Takk for tips
Hanne

25.07.2017 kl.14:01

Disse er supergode og br prves❤️
matfrabunnenfb.blogg.no

04.08.2017 kl.00:38

S bra Hanne: )


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik