Fløte og kefir vafler

  • 01.03.2017, 15:24


Har man rester av diverse i kjøleskapet er det greit å bruke opp rester på vafler. Det kan man gjerne gjøre selv om produktene har blitt litt sur (feks fløte og melk). Idag hadde jeg fløte som hadde akkurat bikka over grensa til sur så da ble det vafler til sportssendingene.


Fløte og kefir vafler
22 stk

6 egg
5 dl fløte
3 dl kefir
4 dl mel
1 dl sukker
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver

Visp sammen alt til en tykk røre. La stå å svelle 15 - 20 minutter. Stek.

Tips: vaffelrøre kan stå i kjøleskapet i flere dager og den kan også fryses.

Da er det servert



5 Kommentarer














Iselin Renée

01.03.2017 kl.15:42

Det så veldig godt ut :)
angelinahappy

01.03.2017 kl.20:28

mmm!!! kanskje dette får meg til å bli flinkere til å lage mat fra bunnen av :)
matfrabunnenfb.blogg.no

03.03.2017 kl.11:10

Håper det angelinahappy:)
Mette Dahl

02.03.2017 kl.07:35

Ser veldig fristende ut! Disse vaflene skal jeg teste... <3 -Mette
matfrabunnenfb.blogg.no

03.03.2017 kl.11:10

Håper du liker Mette Dahl: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©