hits






Kinesisk kylling curry

  • 09.03.2017, 18:42

Flere har spurt om jeg kan ta ml p hva jeg bruker i kylling curry, s idag gjorde jeg det. Vi foretrekker spise kinamat hjemme istedenfor p restaurant.


Kylling curry
Til familie p 4

500 g kyllingfilet
400 gram grnnsaker etter eget nske eller Just do it wok mix
1 boks bambusskudd
6 dl vann (1 dl holdes igjen)
1 ts salt
1 ss kikkoman
1 ts ingefr
1 ss akasiehonning
0.5 dl sesamolje
1 ss kokosolje (p glass)
1 ts sitron
0.5 ts pepper
2 ss karri
(1-2 fedd hvitlk om nskelig)
2 ts gul curry paste ( blue dragon)

Tips: Har du sm barn eller nsker mild curry s reduser curry paste til 1 ts. nsker du en hot variant ker du til 3 ts.

Slik gjr du:

Kok ris etter pakkens anvisning.
Kutt opp kylling i biter og grnnsaker om du ikke bruker wok mixen. ( jeg bruker frosne p denne tiden av ret da de inneholder mer nring p denne tiden av ret).

Sett plata p max og ha i sesamoljen og kokosoljen. Stek grnnsakene. Ta ut grnnsakene og legg i en bolle. Ha i kyllingfilebitene i panna (du trenger ikke mer olje) og str p karripulveret samt salt og pepper. Nr kyllingbitene er stekt i 2 minutter s ha i 5 dl vann. Ha s i soyasaus, ingefr, honning og curry paste. La dette st surre p max varme i 6-7 minutter.
Rr ut 1 ss maizenna med 1 dl vann. Hell i panna. La det putre 2-3 minutter til det tykner. Ha s i grnnsakene og la det surre 1 min til.

Lykke til og hper du blir fornyd.
Scrolle gjerne ned og del oppskriften.

 


Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

 



14 Kommentarer














Pernille

09.03.2017 kl.19:11

Dette s veldig godt ut :)
matfrabunnenfb.blogg.no

09.03.2017 kl.19:37

Takk Pernille: )
Lilli

09.03.2017 kl.20:53

Det s veldig godt ut :)
matfrabunnenfb.blogg.no

09.03.2017 kl.21:05

Takk det var det Lilli: )
delvisnorsk

26.03.2017 kl.09:42

S morsomt at du har en del oppskrifter som er lkinamat eller kinamat inspirert. Skal flge deg for lre litt. 😀
matfrabunnenfb.blogg.no

26.03.2017 kl.15:21

Jeg prver meg stadig frem delvisnorsk: )
Marte

27.06.2017 kl.15:25

Finnes gul curry paste fra Blue Dragon lenger?

Vrt innom tre butikker uten finne det. Hva kan jeg evt. bruke?
matfrabunnenfb.blogg.no

27.06.2017 kl.15:27

Jeg har ikke hrt at de har sluttet selge Marte: ). Erstatning vet jeg ikke dessverre

07.08.2017 kl.18:40

Finn heller ikke gul curry paste🤔 nn som vet om man kan bruke rd curry paste?
matfrabunnenfb.blogg.no

17.08.2017 kl.21:31

Det blir ikke det samme Anonym:
Elisabet opland

31.08.2017 kl.17:43

Nydelig
matfrabunnenfb.blogg.no

31.08.2017 kl.23:00

Takk Elisabet opland: )

05.10.2017 kl.00:54

Gleder meg til lage dinna retten 😁
matfrabunnenfb.blogg.no

10.10.2017 kl.00:31

S kjekt hre Anonym: ) Ble du fornyd ?


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik