hits

14 mars = Guttas dag ;) Indrefilet med rstekte poteter, bearnaise og brokkoli

Idag er det 14 mars. Denne dagen er guttas motsvar til valentines med konfekt og roser, hvor de ønsker blant annet biff som en del av oppvartningen denne dagen ;).
Så da er vel saken biff ;)

Råstekte poteter
Skrell potetene. Del ønsket antall poteter i to for så igjen å dele hver av potetdelene i to slik at du får fine båter.
Smelt olje og smør i panna og legg båtene i. Krydre lett med salt, pepper og litt paprikakrydder for både farge og smak. Stek på litt over middels varme i 20 minutter til de er mør. Båtene vendes om iblant i pannen.


Hvordan du lager hjemmelaget bernaise finner du her : http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1486118791_bernais_med__teskeibeskrivelse.html

Brokkoli:
Skjær av mesteparten av stilen. Legges i kokende lettsaltet vann i 2-3 min.

Biffen:
Smelt smør i en stekepanne. Vent til smøret ligger brunt og stille i panna. Jeg liker å steke biffen minst mulig så jeg steker ca 20-30 sekund på begge sider med denne tykkelsen. Ønsker du medium må du steke lenger feks 1-1.5 min.
Legg den ferdigstekte biffen til side og krydre med salt og pepper på begge sider. La hvile noen minutter før servering.

Da gjenstår det å kose seg masse! Ta gjerne en god flaske vin til. Jeg har nettopp oppdaget en ny italiener ved navn Amicone (2013 ) som jeg syns er ett godt følge til denne retten.

8 kommentarer

S god maten s ut! :)

Sissel Krkstad

Sissel Krkstad

Hei, hei m bare si at du har s mye god mat og flotte bilder:) Blir s inspirert:)

Mvh Sissel.

hh tusen takk Sissel Krkstad: )

Dette s kjempegodt ut :-)

Skriv en ny kommentar