Enkel krydderstekt pasta med kylling og grønnsaker

  • 28.03.2017, 15:38

Noen ganger er det greit med en enkel å grei rett å lage som smaker ukomplisert og som vil passe for de fleste ganer.


Ha olje i en stekepanne og sett på max varme. Når det er varmt så ha i kyllingen sammen med ene spiseskeien kyllingkrydder og pepper. Stek ett par minutter mens du vender bitene. Ha så i grønnsakene (minus tomat) og stek ett minutt til.


Krydderstekt pasta med kylling og grønnsaker ( til familie på 4)

400 g ( 1 l) pastaskruer
400 g kyllingfilet
1 rød paprika
1 grønn paprika
15 cherrytomater
1/2- 1 løk etter ønske
1/4 purre
1 dl nøytral olje feks solsikke
2 ss hindu kyllingkrydder tandoori
1 ts pepper
4 ts paprikapulver
2 ts løkpulver
(Tips : du kan tilføre chili og hvitløk for mer smak om ønskelig)

Kok pasta etter pakkens anvisning og hell den over i ett dørslag.

Kutt opp kyllinfiletene og grønnsakene.


Ha pastaen oppi stekepannen sammen med tomatene. Strø i den andre ss med kyllingkrydder og resten av krydderet. Vend godt om i flere omganger så pastaen blir oljete og krydderet fordeler seg.
Smak og vurder om du ønsker å tilsette salt og evt mer krydder.
Server gjerne med baguett eller brød.

Velbekomme

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter



4 Kommentarer














Statera Marit Ebeltoft

28.03.2017 kl.19:51

Eneklt og greit er ofte helt utmerket det :)
matfrabunnenfb.blogg.no

29.03.2017 kl.20:12

Helt enih Statera Marit Ebeltoft: )

31.03.2017 kl.11:29

er pastaen veid kokt eller tørr?
matfrabunnenfb.blogg.no

31.03.2017 kl.15:16

Tørr


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©