Enkel krydderstekt pasta med kylling og grønnsaker

Noen ganger er det greit med en enkel å grei rett å lage som smaker ukomplisert og som vil passe for de fleste ganer.

Ha olje i en stekepanne og sett på max varme. Når det er varmt så ha i kyllingen sammen med ene spiseskeien kyllingkrydder og pepper. Stek ett par minutter mens du vender bitene. Ha så i grønnsakene (minus tomat) og stek ett minutt til.

Krydderstekt pasta med kylling og grønnsaker ( til familie på 4)

400 g ( 1 l) pastaskruer
400 g kyllingfilet
1 rød paprika
1 grønn paprika
15 cherrytomater
1/2- 1 løk etter ønske
1/4 purre
1 dl nøytral olje feks solsikke
2 ss hindu kyllingkrydder tandoori
1 ts pepper
4 ts paprikapulver
2 ts løkpulver
(Tips : du kan tilføre chili og hvitløk for mer smak om ønskelig)

Kok pasta etter pakkens anvisning og hell den over i ett dørslag.

Kutt opp kyllinfiletene og grønnsakene.

Ha pastaen oppi stekepannen sammen med tomatene. Strø i den andre ss med kyllingkrydder og resten av krydderet. Vend godt om i flere omganger så pastaen blir oljete og krydderet fordeler seg.
Smak og vurder om du ønsker å tilsette salt og evt mer krydder.
Server gjerne med baguett eller brød.

Velbekomme

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

4 kommentarer

Siste innlegg