hits

Havregrynsvafler

Vafler finnes det utallige varianter av. Denne oppskriften kan du trygt servere til frokost for de som er lei av brdmat.



 

Havregrynsvafler

4 egg
7 dl kefir
2 dl mel
4 dl havregryn
50 g smeltet smr.
2 ts bakepulver
2-3 ss sukker
1 klype salt

Rr godt sammen. La svelle 10 minutter. Pass p ikke ha for mye i jernet for da vil de bli deigete inni. Stek de godt til de er litt brune. 

 

Dette er passe mengde.
Serveres med plegget man selv nsker.

 

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p linken 

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

8 kommentarer

Heldig er de som f ferske vafler til frokost :D

Det er jo s koselig Statera Marit Ebeltoft: )

De s gode ut! Kan man lage rren kvelden fr? S gr det kjapt 😁

Ja, og den kan st i kjleskap i flere dager Nina:). Bare rre litt i den

Kan denne rren fryses?:)

Christine: Jeg har ikke prvd selv, men tror det skal g bra :)

Skriv en ny kommentar