Kremet kylling curry

Tenk at mat med så få ingredienser kan smake så nydelig. Dessuten så er det så utrolig raskt å lage så dette er rett å slett bare anbefale. Denne smakte jeg fram igår og hele familien elsket den og pannen var bunnskrapt.

Til 3-4 personer

Ris. Mengde etter eget ønske

600 g kyllingfilet
400 g wokgrønnsaker ferske eller fryst
1 boks kokosmelk (4 dl)
2 ts gul currypaste (blue dragon)
1 ts karri
0.5 ts malt ingefær
Salt etter ønske.

Stek grønnsaker og kylling i biter i litt olje på max varme. Hell så over kokosmelken og ha i smakstilsetningene. La det småkoke i 10 minutter. Smak til med salt (feks 0.5-1ts)

Tips: Denne er mild. Ønsker du en rett med mer sting så tilsett mer currypaste, chili og hvitløk.
Server straks.

Velbekomme.

Scrolle gjerne ned og del oppskriften så du har den til senere.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

6 kommentarer

Siste innlegg