Kremet kylling curry

  • 26.04.2017, 12:18

Tenk at mat med så få ingredienser kan smake så nydelig. Dessuten så er det så utrolig raskt å lage så dette er rett å slett bare anbefale. Denne smakte jeg fram igår og hele familien elsket den og pannen var bunnskrapt.


Kremet kylling curry
Til 3-4 personer

Ris. Mengde etter eget ønske

600 g kyllingfilet
400 g wokgrønnsaker ferske eller fryst
1 boks kokosmelk (4 dl)
2 ts gul currypaste (blue dragon)
1 ts karri
0.5 ts malt ingefær
Salt etter ønske.

Stek grønnsaker og kylling i biter i litt olje på max varme. Hell så over kokosmelken og ha i smakstilsetningene. La det småkoke i 10 minutter. Smak til med salt (feks 0.5-1ts)

Tips: Denne er mild. Ønsker du en rett med mer sting så tilsett mer currypaste, chili og hvitløk.
Server straks.

Velbekomme.

Scrolle gjerne ned og del oppskriften så du har den til senere.



4 Kommentarer














Bella

26.04.2017 kl.14:06

Det ser så gott ut!
matfrabunnenfb.blogg.no

26.04.2017 kl.14:46

Så bra Bella: ). Bare å prøve
C.

15.05.2017 kl.20:40

Dette ser utrolig godt ut! Skal prøves!! :D
matfrabunnenfb.blogg.no

17.05.2017 kl.18:32

Herlig C.: )


Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©