hits







Olivenoljebakte poteter

  • 04.05.2017, 13:23

Dette er ett deilig og enkelt tilbehør som passer like godt til kjøtt som til fisk.

10 poteter
Olivenolje
Maldonsalt

Skrell potetene. Del de først i to og deretter i tre på langs.
Sprinkle olivenolje i en ildfast form. Ha i potetene. Sprinkle mer olivenolje. Dryss godt over med maldonsalt og vend potetene litt rundt.
Stekes midt i ovnen på 200 grader i 45 - 50 minutter.
Server umiddelbart.

Tips: For variasjon kan du også vende inn friske urter og div typer løk. Du kan også bruke flere typer krydder for variasjon og etter hva du skal ha.
Dette serverte jeg idag til fisk og brukte derfor kun salt.



2 Kommentarer














elisebr

04.05.2017 kl.21:11

S godt det s ut! :)
matfrabunnenfb.blogg.no

04.05.2017 kl.23:32

Takk, prv gjerne elisebr: )


Dette er en blogg for alle som vil lre lage mat fra bunnen, eller f inspirasjon til dette. Her kommer vi til legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle vre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vrt ml er hjelpe og inspirere flest mulige til lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vr facebookside og bli medlem HER!





Br Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjrbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Plegg Salater Sauser Sjmat Skalldyr og skjell Smkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehr Tradisjon Ukesmeny Vilt




Sk i bloggen



Flg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik





Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik