Speke- og parmesanpoteter

  • 05.05.2017, 13:55


Spekemat og parmesanpoteter:
( Passer og til feks spekemattallerken og kokt torsk)

Beregn 2-4 poteter pr person
Kok poteter i 11 min. La de avkjøle seg litt. Skjær de opp i skiver og legg i langpanne.
Rasp parmesanost på den fine delen av rivjern. Kutt opp god spekeskinke ( feks Stranda skinke eller serrano) i små biter.
Ha 1/2-1 ts parmesanost på hver potetskive og strø over skinke. Er du ekstra glad i salt kan du ha kvernsalt over.
Stek så i ovnen midt i på 200 grader i 11 min. Server på en seng av ruccola.
Velbekomme.

 Hvis du ønsker nye oppskrifter på epost trykk på linken:

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 



0 Kommentarer
















Dette er en blogg for alle som vil lære å lage mat fra bunnen, eller få inspirasjon til dette. Her kommer vi til å legge ut mange nye og fristende oppskrifter. I menyen kan du velge oppskrifter og navigere deg frem til alle våre deilige oppskrifter, oppdelt i kategorier.

Vårt mål er å hjelpe og inspirere flest mulige til å lage mat fra bunnen, isteden for posemat, ferdigmat og halvfabrikat.

Se gjerne vår facebookside og bli medlem HER!





Bær Dessert Drinker Fisk Forrett Frokost Gjærbakst Glutenfritt Grilling Gryter Internasjonal mat Jul kaker Kjøtt Kylling Lettvint middag Lunsj Ovnsretter Pasta Pizza Pålegg Salater Sauser Sjømat Skalldyr og skjell Småkaker Supper Sylting Tapas/fingermat Tilbehør Tradisjon Ukesmeny Vilt




Søk i bloggen



Følg oss

bilde bilde bilde


Oppskrifter

Arkiv



Design og koding

Albertine L. Vestvik

hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©