Daim is

Daim is er jo godt og aller best er det å lage den selv 🙂

Daim is
(Mengde ca 1.5 l)

Eggedosis av :
5 eggeplommer
125 gram sukker

Krem av:
6 dl fløte
2 ss sukker
2 ts vaniljesukker eller frøene av 1 vaniljestang.
3 ss kakao
200 g daim sjokolade

Hakk opp daim i små biter
Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker.
Pisk krem av fløte, sukker og vaniljesukker. Ha så i kakaopulveret.
Bland sammen forsiktig eggedosis og krem med en slikkepott sammen med opphakket daim . Vend godt inn.
Frys ned i egnet beholder. Du trenger ikke røre i innfrysningsprosessen.
Må stå i fryser minimum 6 timer før servering.

Tips : dryss peanøtter over ved servering.

Velbekomme:)
Scrolle gjerne ned og del innlegget så du har det til senere.

Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake?
Hvis du ønsker kan du gi et beløp du syns passer ved å vippse til 560208 eller bruke vanlig bankoverføring til konto 1503.51.66332
Det vil være høyt verdsatt 🙂

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken:
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Følg oss gjerne her også Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

 

5 kommentarer

Siste innlegg